Gras en bos maaien

Grasmaaien

Een mooi strak gemaaid gazon

Grasmaaien, iedere keer weer hetzelfde liedje. Heeft u net uw gazon weer netjes gemaakt, is het gras een paar dagen later alweer lang. Tuinonderhoud Bijma kan het maaien van uw gazon voor u verzorgen. Wij kunnen wekelijks, twee wekelijks of alleen tijdens bijvoorbeeld uw vakantie langskomen om uw gras te maaien. Ook kunt u bij ons een maaicontract afsluiten. Via dit contract wordt uw gazon gemaaid, de kanten worden netjes gemaakt, er wordt zo nodig geverticuteerd en uw gazon wordt bemest met de juiste voeding zodat uw gazon er het hele jaar door netjes bij ligt.

 

Bosmaai werkzaamheden

Bij grotere oppervlakken zoals bijvoorbeeld weilanden lukt het vaak niet om onder het schrikdraad te maaien. Echter is dit wel nodig omdat het schrikdraad anders niet naar behoren werkt. Het gevolg kan zijn dat uw vee uitbreekt en in gevaar komt, gevaar veroorzaakt of schade aanbrengt.

Tuinonderhoud Bijma maakt gebruik van een bosmaaier waarmee het gras ook onder de schrikdraden gemaaid wordt. Op deze manier blijft het schrikdraad werken zoals het bedoeld is en blijven uw dieren op de plek waar ze horen.

Kortom waar de grasmaaier niet bij kan komen of wat de grasmaaier niet aankan, gebruiken wij de bosmaaier voor een mooi en strak resultaat.

 

<< terug naar tuinonderhoud